O nama

Mi smo agencija koja se bavi konsultantskim delatnostima u oblasti informacionih tehnologija. Naši stručnjaci su izuzetno iskusni profesionalci u oblasti informacionih tehnologija, što nas, bez obzira na to što smo relativno mlada, svrstava u red izuzetno kvalitetnih agencija u ovoj oblasti. Moderne tehnologije se razvijaju munjevitom brzinom. Gotovo ih je nemoguće pratiti ukoliko se direktno ne bavite istim.

Agencija za informatički konsalting „MARIT“ iz Beograda se upravo bavi time – praćenjem razvoja, noviteta i trendova u informacionim tehnologijima u službi vašeg biznisa. Mi smo tu da vam prezentujemo, predložimo i savetujemo kako da moderne informacione tehnologije iskoristite u svrhu postizanja svojih poslovnih ciljeva, smanjenju troškova i povećavanju produktivnosti i profita. Mi…

  • …analiziramo,
  • …planiramo,
  • …projektujemo,
  • …dizajniramo,
  • …implementiramo,
  • …razvijamo,
  • …održavamo.

Ključne reči za sve naše usluge je IDEJA i VIZIJA! To nas i izdvaja iz mora kompanija koje se bave informatičkim konsaltingom. Mi imamo „big picture“, mi vidimo dalje, imamo viziju i nudimo vam strategiju kako da unapredite i uspete u biznisu kojim se bavite.

Naša pretežna delatnost je informatički konsalting. Ipak, da bi smo ostvarili vašu viziju, agencija „MARIT“ se bavi i digitalnim marketingom u okviru svoje delatnosti. Mislimo da je ključ za unapređenje svakog biznisa korišćenje modernih tehnologija i kvalitetna promocija vaših proizvoda i/ili usluga putem elektronskih medija u digitalnom svetu, budući da je ova vrsta marketinga potpuno interaktivna sa ciljnom grupom koju komunicirate.

Mi imamo iskustvo i znanje što nas kvalifikuje kao sjajne informatičke konsultante. Kako bi dokazali da znamo, pored informatičkog konsaltinga i digitalnog marketinga, agencija „MARIT“ u svom portfoliu ima i niz drugih informatičkih usluga, kao što je, npr. održavanje vašeg postojećeg informacionog sistema.

Sa portfoliom usluga koje pruža agencija MARIT možete se upoznati upravo ovde na našem oficijalnom sajtu.

Translate »